Aplikacijska srijeda uz HAK!


Fandroid predstavlja šestu aplikacijsku srijedu uz aplikaciju HAK!

HAK Screenshot HAK Screenshot HAK Screenshot

(Klikni na sliku da ju povećaš!)

Nema goreg nego kada krenemo autom na godišnji, a na putu nas dočeka nekakav zastoj ili zatvorena cesta, a vijest o tome je bila objavljena na teletekstu. Tko još danas čita i vrti teletekst uz mobitel? Iako je moguće skinuti aplikaciju koja nam omogućava pregledavanje teleteksta, danas se bavimo aplikacijom Hrvatskog Auto Kluba koja sažima više-manje sve dodatke i potrebe osobe koja je učlanjena u HAK ili je jednostavno korisnik automobila. Aplikacija nudi pregršt korisnih informacija uz minimalno intruzivne reklame na dnu ekrana. Uz jednostavno i na prvom potezu dostupno zvanje hitnih službi, sve informacije se kriju iza samoobjašnjavajućih ikona na ekranu. Ono što smo spomenuli, prve dvije ikone pokrivaju stanje na cestama (uključivo i trajektne linije i prognozu prometa za sutra) i kamere po autoputovima i graničnim prijelazima. Moguće je i platiti parking u cijeloj Hrvatskoj gdje se može to primijeniti, te se automatski unose podaci o vozilu ako unesemo vozilo pod “moja vozila” i možemo izabrati vremensku duljinu parkinga. Ako ste član HAK-a, onda možete istražiti sva prodajna mjesta koja uzimaju u obzir člansku iskaznicu i gdje se dobiva popust. Ako smo zapeli ili tražimo najbližu benzinsku ili tražimo određenu benzinsku pumpu, onda i to možemo uz ovu aplikaciju i možemo vidjeti trenutne cijene goriva po benzinskim pumpama (trenutno ne radi). Ovu aplikaciju možemo koristiti i kao aplikaciju gdje spremimo lokaciju vozila i aplikacija nas onda vodi gdje smo parkirali auto i isto tako ima prikaz svih radara trenutno prema županijama. Možemo isto tako i izračunati cijenu cestarine na svim autoputovima u hrvatskoj i prema svim ulaznim i izlaznim postajama (s obzirom na to da stalno rastu cijene, ovo je najkorisniji dio aplikacije). Te na kraju naravno, nudi se više informacija o članstvu te kako postati članom Hrvatskog Auto Kluba. Aplikacija je prevedena i na engleski, njemački i talijanski jezik te se nalazi pod imenom Croatia Traffic Info na Google Play Store-u za turiste koji se nađu u Hrvatskoj.

HAK Screenshot HAK Screenshot HAK Screenshot HAK Screenshot

(Klikni na sliku da ju povećaš!)

Za vidjeti kako izgleda rad i traženje benzinskih u našoj blizini u HAK aplikaciji, pogledajte u sljedećem kratkom videu!

Ako želiš sam isprobati aplikaciju, ispod videa se nalaze QR kod i link za HAK na Play Store-u!

Imaš prijedlog za bolju aplikaciju? Koristiš već ovu i hoćeš iznijeti svoje mišljenje?

Reci nam to u komentarima niže!

 

 

QR kod za HAK na Google Play Store

QR kod za HAK na Google Play Store

Link za HAK na Google Play Store

http://bit.ly/1lOP6tt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>