Skakanje u tornju? Klikaj do vrha!


Fandroid predstavlja sedmi igrivi petak uz igru Icy Tower!

Kao što smo napisali više puta, najigrivije i najzabavnije igre su najčešće najjednostavnije i obično se krene u igru jednim klikom bez posebnih namještanja prije. Jedna od takvih je i Icy Tower!

Već pomalo i legendarna igra, prvi put izdana 2001. godine od strane švedskih developera free lunch design i to kao freeware igra. Dosegla je kultni status upravo zato što je jednostavna i privlačnog i jednostavnog dizajna.

 

Icy Tower ScreenshotIcy Tower ScreenshotIcy Tower Screenshot

(Klikni na sliku da ju povećaš!)

Cilj igre je što više katova preskočiti i pritom spajati comboe u smislu neprestanog skakanja na više i više katove. Upravljanje se svodi na povlačenje prsta lijevo i desno s čim pomičemo svog lika i pritiska na gumb za skakanje na viši kat. Što više katova preskočimo, to brže ide toranj prema gore. Uz brzinu, mijenjaju se i dizajni katova i mogućnosti poput ledenog gdje je sklizavo ili onih koji nestaju nakon što se skoči na njih.

Možemo se spojiti s Facebookom i natjecati se s prijateljima u dosegnutim katovima ili većim comboima. Minus igre su reklame koje se pojavljuju nakon svakog ili svakog drugog prekida igre, sto nećemo uzet previše k srcu jer moraju i developeri nekako zaraditi. Postoje i kompleksnije verzije poput Icy Tower 2 gdje se mogu kupovati razni likovi i nadogradnje u vidu katova, no izabrana je classic verzija jer ipak ona najviše liči začetničkoj igri koja je započela ludnicu oko Icy Towera.

 

Icy Tower Screenshot Icy Tower Screenshot

(Klikni na sliku da ju povećaš!)

Kako izgleda skakanje po katovima? Provjeri u Icy Tower Classic igri u sljedećem kratkom videu!

Želiš pothitno isprobati sam igru? Na kraju posta se nalaze QR kod i link na Google Play Store za igru!

Imaš prijedlog za bolju igru? Igraš već ovu i hoćeš iznijeti svoje mišljenje?

Reci nam to u komentarima niže!

 

 

QR kod za Icy Tower na Google Play Store

QR kod za Icy Tower na Google Play Store

Link za Icy Tower na Google Play Store

http://bit.ly/1iVT6rP

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>