O Fandroidu


Tko je Fandroid?

Fandroid je jedan nadobudni mladac koji je u stalnoj potrazi za korisnim aplikacijama i zabavnim igrama.Nokia 6600

Sve je počelo s Nokiom 6600 koju je pogonio Symbian operacijski sustav. Od milja zvana ciglica, Nokia je mogla pogoniti sve igre koje su bile izbačene za Symbian. Nakon toga je uslijedilo par Symbian mobitela, par Android modela gdje se nadobudni mladac sve više i više uvlačio u ralje Android sustava i polako shvaćao što sve smartphone može. Od jednostavnog organiziranja kalendara, čitanja novosti, provjeravanja e-maila do igranja igara koje izgledaju bolje nego na računalu.

 

 

Zašto Fandroid?

Fandroid je pokrenut iz želje da se izdvoje dobre aplikacije i igre iz oceana Play Store-a, koji broji preko milijun aplikacija i igara te 50 milijardi download-a.  Želja je olakšati izbor prosječnom korisniku Android mobitela, da si pronađe BAŠ TU aplikaciju koja mu je bila potrebna, a još je k tome i besplatna!

Danas imamo puno sličnih blogova i web stranica koje se bave istom tematikom, no ovdje će biti razlika u tome što se ovdje neće navoditi sve funkcionalnosti aplikacije ili specifikacije igre jer većinu korisnika to ni ne zanima. Korisnika zanima da li ta aplikacija radi ono što je u opisu te da li to obavlja dobro. Korisnika zanima da li će se ta igra moći pokrenuti na njegovom mobitelu i može li se izgubiti koja minuta ili sat na igranje igre. Fandroid će se potruditi da bude takav izvor informacija.

 

Kako funkcionira Fandroid?

Fandroid će raditi recenzije isključivo na besplatnim igrama i aplikacijama.

Svakog ponedjeljka, srijede i petka se može očekivati novi post, gdje će biti tematsko razdlijeljeni dani. Produktivni ponedjeljak će pokriti jednu aplikaciju koja služi za produktivnost, Aplikacijska srijeda pokriva aplikaciju bilo koje vrste, a kao što mu i ime kaže, Igrivi petak pokriva jednu igru.

Fandroid se može pratiti i na Twitteru, Facebooku,Youtubeu i Google Plusu!

Twitter

Facebook

Youtube

Google+