Prodaješ ili kupuješ nešto? Pogledaj kako to najlakše obaviti!


Fandroid predstavlja aplikacijsku srijedu uz Njuškalo!

U današnje vrijeme, kada je još uvijek u jeku kriza, ljudi se sve više i više odlučuju na kupovinu rabljenih stvari ili prodaju svoje stvari. Jedan od portala koji je isplivao s velikom ponudom i koji služi kao referentna točka za cijene je njuškalo.hr.

Njuškalo screenshot Njuškalo screenshot Njuškalo screenshot

Njuškalo se temelji na kupovini i prodaji rabljenih ili novih stvari, te služi kao prikaz oglasa korisnika koji se registriraju. Postavljanje oglasa za sve kategorije, osim nekretnina, turističkih i ostalih usluga, je besplatno, te je moguće doplatiti za bolje pozicije oglasa koje se onda prikazuju u žutoj boji i/ili su istaknuti su na vrhu stranice pretraga. Dakle osim nekretnina i usluga, sami oglas na njuškalu je potpuno besplatan te ne postoji nikakva provizija od strane portala.

Iako postoji dobra mobilna verzija portala, bolji je user experience kada se koristi aplikacija koja je namijenjena za to.

U samoj aplikaciji je moguće se registrirati, što je preporučljivo jer onda možemo i spremati oglase koji su nam zanimljivi te možemo pisati napomene pored tih oglasa koje onda vidimo i na desktop verziji portala.

Uz standardno pretraživanje i predavanje oglasa, moguće je napraviti sve što je moguće i na desktop verziji portala.

Njuškalo screenshot Njuškalo screenshot Njuškalo screenshot

Moguće je pregledavati moje oglase, moguće je imati uvid u stanje salda na računu, nadoplata računa putem kartica,uplatnica smsa ili prepaid bonova. Isto tako možemo i standardno promijeniti sve naše podatke, pristupiti korisničkoj podršci i naravno spremati oglase i napisati naše napomene uz svaki oglas ako je potrebno.

S obzirom na to da je Njuškalo najposjećeniji portal za prodaju i kupovinu, aplikacija je poprilično važna u promociji i korištenju portala.

 

Koristiš već aplikaciju Njuškala? Kako ti se sviđa? Reci nam u komentarima!

Ako želiš skinuti aplikaciju, brzinom psa odskrolaj do kraja posta gdje ćeš pronaći QR kod i link za Njuškalo!

Želiš prvo provjeriti kako izgleda i kako se radi u aplikaciji? Pogledaj naš kratki video!

 

QR kod za Njuškalo na Google Play Store

QR kod za Njuškalo na Google Play Store

Link za Njuškalo na Google Play Store

http://bit.ly/1iS5hjl

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>