Rezanjem užeta do hrane? Igraj se s nama!


Fandroid predstavlja Igrivi petak uz Cut the Rope 2!

Sjetimo se stiskanja 2,4,6 i 8 tipki da bi okretali zmijicu na Nokiji, igri koja je pokrenula mobilnu industriju. Danas je veliki izazov za proizvođače igara ukomponirati možebitne vrhunske igre uz touchscreen ekran.

Danas je većina igara, izuzev strategija i menadžerskih igara, bazirana na povlačenju prsta po touchscreen ekranu da bi izvršili bilo kakvu interakciju u igri.

Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid

Kao što imamo primjere Mazni Kune i Icy Towera, Cut the Rope 2 je igra u kojoj je potrebno povlačiti prst da bi se prerezalo uže na kojem je hrana za malog Om Noma koji je gladan. Cilj je sa slatkišem pogoditi sve tri zvijezde i da na kraju završi u Om Nomovim ustima. Moguće je povezati igru s Facebookom gdje onda možemo objavljivati svoje rezultate i natjecati se s prijateljima. Možemo i kupiti veliki broj dodataka koji nam olakšavaju igru poput bombi, balona, teleportera i promijeniti izgled Om Noma i unaprijediti opcije dobivanja pokreta i zlatnika.

Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid Cut the Rope 2 Screenshot Fandroid

Minus igre je što je uzet princip Candy Crusha i potrebna su sunca da bi se moglo ići dalje u igri te je, u teoriji, potrebno platiti da bi se dalje igralo, no sunca se obnavljaju s vremenom.

Veliki plus igre je zaraznost i jednostavnost igranja, koju je moguće iskoristiti dok čekamo tramvaj i bus ili čekamo u Konzumu u redu na blagajni. Drugi plus je lijepa grafika i intuitivno upravljanje igrom.

 

Kako tebi ide rezanje užeta? Da li uspijevaš nahraniti Om Noma?

Želiš odmah igrati igru? Odreži stranicu i skoči do QR koda i linka za Cut the Rope 2 na Google Play Store!

Igraš se i ti? Reci nam kako ti ide u komentarima niže!

 

 

QR kod za Cut the Rope 2 na Google Play Store

QR kod za Cut the Rope 2 na Google Play Store

Link za Cut the Rope 2 na Google Play Store

http://bit.ly/1hjGb0l

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>